>Idag har min underbara syster varit här med sina 2 söner. De kom precis efter att vi hade avslutat frukosten. Gick då ut en sväng, till lite olika lekparken & sedan ner till centrum för att köpa glass. Syskonen bråkade om vem som skulle köra lillkusinen E i barnvagnen. Alla var lite dagarna efter nu. Sedan var det lunch & lite mer lekpark innan det var dags för dem att åka hem vid 17 – tiden.

Vid 17 tiden gick också maken ut & hjälpte en av grannarna med bilen. När de var färdiga med det så åkte vi till Lekeryd för att mumsa på lite mjukglass, tog även med oss grannarna. Mysigt med en liten utflykt. Sedan hem för att äta jordgubbar & mjölk till kvällsmat.
När det sedan var dags att lägga Elias i hans säng för att läsa saga så får jag världens överraskning. Han har kissat ner hela sängen förra natten, så det hade gått igenom hela madrassen ner till resårmadrassen, så jag har skurat det i kväll + även duschat av bäddmadrassen & lagt ut den på balkongen, får hoppas att den torkar under dagen imorgon.
Imorgon är vi lediga, då hoppas vi på fint väder, så ska vi blåsa upp bassängen (liten) och bada lite.

Annonser