>

Dag idag har varit bra. Lämnade Elias & Hanna på dagis i morse och sedan har Simon och jag följt med mamma på lite ärende. Hämtade de där söta barnen & sedan så bjöd mamma på donkan. Trevligt värre.. Körde hem henne innan vi åkte hem. Barnen bytte om till tomtekläder & sedan mös vi med att kolla lite på julkalendern på datorn innan vi gick ner till Elias dagis för att ha pysseleftermiddag. Himla mysigt. Dock ville han inte pyssla så mycket utan lekte med bilarna & garaget nere på dagis. De andra söta ungarna fick göra varsin krans.. Så fina.. Ska ta kort på dem & visa vilka mästerverk mina barn har gjort.
Sedan åkte jag & de 2 äldsta iväg på lite saker som var tvugna att fixas. Ätit mat, lagt 3 barn har jag gjort innan jag satt mig ner för att ha strumpmemory i pauserna på DH.

Nu under tiden jag har suttit här så har det varit någon som knackat på vårat fönster ett antal gånger, säkert någon som velat in.. Men jag gick ner för att hämta Herr Make för jag vågade inte kika…Men då var denna eller dessa personer borta.. Så nu har vi dragit ner persiennerna.. Otäckt tycker jag!

Dags att sova, imorgon är det dags för Simon att gå tillbaka till skolan efter vattenkopporna & så får vi se sedan när det är dags för de andra barnen att ha det.

Annonser