>Det där med en bästa vän vet jag inte direkt om jag har haft någon. Förmodligen inte under hela min uppväxt. När jag var liten bodde jag på annan ort utanför Mariannelund som jag skrev tidigare & där gick jag i en liten klass och som jag minns det så var jag ”vän” med alla, eller vad säger ni Jennie & Helena? Kommer ni ihåg att jag skulle hängt mer med någon annan.. Ja det skulle väl kanske vara Anna, men annars umgicks jag med de flesta både äldre & yngre.
När jag flyttade till Habo så var jag först vän med en tjej som heter Hanna, vi var lite av de där” utanför” tjejerna. Men sedan blev jag mer vän med en tjej som som bodde på gatan nedanför mig. I högstadiet umgicks jag med de flesta tjejerna, eller ja det är vad jag minns. Träffade ju ”min första” pojkvän där & då hängde man ju mer med honom. Och genom honom började man umgås med andra i klassen eftersom hans kompisar var ihop med mina klasskompisar.
När vi gjorde slut så började jag hänga med en tjej som jag kallade ”Sigge” & vi var väl ute mer eller mindre fredag & lördag varje helg. Men det varade bara tills jag träffade min nuvarande kärlek & vi bestämde oss att flytta ihop efter bara 2½ månad.. Då tyckte hon jag var lite korkad och då slutade jag umgås med henne.

Någon bästa vän har jag väl inte så just nu, mer än kanske mamma, Syrran, Ulle, Ingela. Fast de är ju ändå inte så ”BÄSTA” vänner så man kan berätta allt för. Mamma kan jag ju berätta lite för, Syrran får veta lite av det andra osv.

Och nu när man är vuxen är det grymt svårt att hitta en BÄSTA VÄN!

Annonser